© 2015 by BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.,
ul. Okopowa 47, 01-059 Warszawa, tel. +48 22 290 66 11, biuro@brogb2b.pl, www.brogb2b.pl
, nkedin Twitter Facebook Youtube

 

Program
konferencji...

Supplier FBF-2019.png
FBA-2019.png
​​XVII FOOD BUSINESS FORUM 2019, 9 września, Warsaw Marriott Hotel

 

 

 

 

8.00 - 9.00               REJESTRACJA UCZESTNIKÓW

 

9.00 - 11.00          UMIAR W NADMIARZE – REGULACJE, TRENDY, WYZWANIA, OCZEKIWANIA      

Prezentacja:

Sylwester Cacek, akcjonariusz Sfinks Polska

Prezentacja:

Magdalena Zimna, global business development director GfK

Moderator:

Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Sweets & Coffee, Horecanet.pl

Paneliści:

Szymon Adamczuk, chief executive officer North Food

Paweł Aksamit, prezes Stava

Sylwester Cacek, akcjonariusz Sfinks Polska

Anna Krajewska, założycielka, prezes zarządu Salad Story oraz WrapMe!

Piotr Niemiec, prezes zarządu Grupa Gastromall

Damian Rybak, dyrektor Pizza Hut dine-in

Marcin Zawadzki, prezes ZP HoReCa

9.00 - 13.30         BUSINESS SPEED DATING - SPOTKANIA "KUPCÓW" / CATEGORY MANAGERÓW 
                                 Z DOSTAWCAMI  -  TURA I


Indywidualne spotkania przedstawicieli największych sieci gastronomicznych odpowiedzialnych za wyposażenie, zaopatrzenie
i inwestycje "kupców" z zainteresowanymi dostawcami produktów, urządzeń lub usług. Business Speed Dating rozpoczyna się równocześnie z konferencją Food Business Forum i odbywa się w osobnej sali, specjalnie przygotowanej do indywidualnych spotkań. Szczegóły oraz zasady uczestnictwa: biuro@brogb2b.pl

 

 

 

11.00- 12.00           PRZERWA KAWOWA

12.00 - 13.30       SPOŁECZNIE, EKOLOGICZNIE, ODPOWIEDZIALNIE – PRIORYTETY I DYLEMATY

Prezentacja:

Katarzyna Gołaś-Leśniewska, dyrektor ds. kluczowych klientów HENDI

Prezentacja:

Paweł Światczyński, CEO Restaurant Week

Moderator:

Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Sweets & Coffee, Horecanet.pl

Paneliści:

Łukasz Konik, prezes Polska Inicjatywa Kulinarna

Grzegorz Łapanowski, założyciel, prezes Fundacji Szkoła na Widelcu

Jagna Niedzielska, doradca kulinarny, propagatorka trendu zero wastewłaścicielka Architektury Kulinarnej

Monika Roehr, współwłaścicielka Cosmo Bar

Paweł Światczyński, CEO Restaurant Week

13.30- 14.30            LUNCH W HOTELOWEJ RESTAURACJI

 

 


14.30 - 16.00       CYFROWO CZY ANALOGOWO? – EFEKTYWNY MARKETING

Prezentacja:

Szymon Mordasiewicz, commercial director consumer panel Poland GfK

Moderator:

Nikola Zaradna, account executive Agencja Kreatywna Moxie

Paneliści:

Krzysztof Kołaszewski, CEO Bobby Burger, członek zarządu Real Food

Arieta Prusak, CEO Agencja Kreatywna Moxie

Norbert Redkie, współwłaściciel Grupa Warszawa, założyciel i prezes Trust Restaurant

Marcin Szworak, współwłaściciel Makarun

Maciej Żakowski, współwłaściciel ORZO People-Music-Nature, CEO Planoia

14.30 - 19.00       BUSINESS SPEED DATING - SPOTKANIA "KUPCÓW" / CATEGORY MANAGERÓW 
                                 Z DOSTAWCAMI  - TURA II

 

Indywidualne spotkania przedstawicieli największych sieci gastronomicznych odpowiedzialnych za wyposażenie, zaopatrzenie i inwestycje "kupców" z zainteresowanymi dostawcami produktów, urządzeń lub usług. Business Speed Dating rozpoczyna się równocześnie z konferencją Food Business Forum i odbywa się w osobnej sali, specjalnie przygotowanej do indywidualnych spotkań. Szczegóły oraz zasady uczestnictwa: biuro@brogb2b.pl

 

16.00 - 16.30           PRZERWA KAWOWA
 

 


16.30 - 18.00       SZEF, LIDER CZY PARTNER – SZTUKA ZARZĄDZANIA ZESPOŁEM   

Moderator:

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza BROG B2B

Paneliści:

Jacek Gralik, restaurator, współwłaściciel restauracji Si, Secado, Słoik, MAO, Gościniec Oycowizna
Krzysztof Janiszewski, restaurator, współwłaściciel m.in. Senses Restaurant (Gwiazdka Michelin),Prima Pasta, Bistro Royal, Złoto Hiszpanii Tapas Bar i Delikatesy, Tapas Fiesta i Siesta

Marcin Kręglicki, restaurator, współwłaściciel Kręgliccy Restauracje i Catering,Chianti (El Popo, Santorini, Meltemi, Opasły Tom)

Jacek Szydłowski, współwłaściciel restauracja Alyki

Sergiusz Urbaniak, właściciel Tutti Santi

 

 


18.00 - 19.00           BUSINESS MIXER

19.00 - 22.00       UROCZYSTA GALA SUPPLIER OF THE YEAR 2019 i FOOD BUSINESS AWARDS 2019

Zwieńczenie Forum to wspaniała kolacja, podczas której wręczone zostaną nagrody w konkursach SUPPLIER OF THE YEAR 2019 oraz FOOD BUSINESS AWARDS 2019.

Trzecia edycja konkursu SUPPLIER OF THE YEAR to wyjątkowa okazja do promocji najlepszych firm – dostawców dla sektora HoReCa w Polsce. Nagroda w konkursie to efektywne i skuteczne narzędzie marketingowe służące promocji oferty na rynku gastronomicznym i cateringowym - szczegóły tutaj

​Ósma edycja konkursu FOOD BUSINESS AWARDS to wyjątkowa okazja promocji najlepszych restauracji, lokali i firm gastronomicznych w Polsce oraz uhonorowania pracy, a także osiągnięć ich właścicieli i personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży. Zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń - całkowicie bezpłatnie! Właścicielom lokali, które przystąpią do konkursu przysługują Bezpłatne Karty Wstępu Restauratora uprawniające do udziału w całym wydarzeniu Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019 - szczegóły tutaj.

Supplier FBF-2019.png
FBA-2019.png
FBA2019banner2.png